Programma 2020

Programma 2020:

Sfeer proeven?

Lees deze blog!

Bekijk de impressie 

 

De gekozen activiteit doet u met degenen waarmee u zich opgegeven hebt of alleen. Bij de start en het einde van de dag is er een gezamenlijke pauze. Ook tijdens de pauze is groepsgesprek geen vereiste. Vrijblijvendheid is een prioriteit die hoog op de wensenlijst staat bij de organisator. De dag(deel) is volledig voor u/jou en partner, gezin of vriendin/zus! Het gaat om het genieten met en van elkaar.

  1. Schrijf in via het contactformulier met vermelding van uw adresgegevens
  2. Ruim een week van tevoren wordt de factuur verstuurd met de locatie waar u wordt verwacht en de benodigde informatie

Het is mogelijk om een verbindingswandeling, stiltewandeling of workshop aan te vragen voor uw team, vereniging, vrouwenmorgen, familie- of gemeentedag, Deze wandeling, retraite of workshop wordt aangepast aan uw situatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het doel moet passen bij de visie van Hartelijk Verbonden.

 

Opgave en informatie of offerte aanvragen kan via het contactformulier
Alles Deo Volente

Ik bied een uitgebreid programma aan. Keuze genoeg! Wil je een uniek dagje uit in een ongedwongen en informele sfeer met veel tijd voor jezelf dan ben je hier op de goede plaats! Zoek maar uit. Schrijf in en de rest komt vanzelf. Eten in de natuur. Leven dichtbij de natuur. Wandelen met de wind in de haren en de zon in het gezicht of gewoon heerlijk onder de paraplu. De regen tikt. Ik hoor de stilte van de omgeving. Ik wandel naast mijn zus/vriendin/moeder. Samen genieten we van elkaars nabijheid. Van het gesprek samen. Het boekje wat we in onze hand hebben stelt ons de vraag: 'Welke waarde heeft ons relatie voor je?' Dat vraag je toch niet elke dag aan elkaar? Of je tekent een levenslijn en deelt de hoogtepunten en de dieptepunten. Of je plukt wilde planten om vanavond een omelet te maken. Op en top genieten!Samen een dag delen. Of juist alleen zijn in de stilte. Het kan allemaal. Het is maar net welke keuze je maakt en welke activiteit je voorkeur heeft. Er is altijd een uitje voor je bij!