Wie ben ik?

Mijn naam is Corrie Kole-de Looff.

Ik ben geboren in Koudekerke aan de voet van de duinen. Een boerendochter. Hard werken is me met de paplepel ingegeven.

Nadat we op verschillende plaatsen in Nederland te hebben gewoond wonen mijn man en ik nu in het mooie stadje Tholen.

Ik ben (VERBOND)EN in het huwelijk-moeder van zes-oma van 10 kleinkinderen.

De stilte-culturen-de natuur-mensen-gesprekken-creativiteit-handwerken-lezen-koken-samen eten-samen delen-organiseren.Wat kan ik hier van genieten.

De trend van nu is duurzaam leven. Daar heb ik me meer en meer in ondergedompeld. Niet omdat het mode is maar veel meer omdat ik me steeds bewuster werd van de noodzaak. Ondanks de vele vragen die ik nog heb kleed ik me het liefst in kleding van de kringloop, koop ik lokale producten of producten aan de datum. 

Jarenlange ervaring in het evangelisatiewerk en in de omgang met kinderen en jongeren met gedragsproblematiek, in het reguliere onderwijs, leerden me zien wat er te koop is op het gebied van relaties. 

Op het MBO heb ik gewerkt als Leraar gezondheidszorg en welzijn (bachelor). De studenten leerden mij de wereld en de kerk zien door hun ogen. De lessen ‘Toerusting en Vorming’ waren voor mij eyeopeners. Vooral vragen over het leven naar Gods Woord en het huwelijksleven kwamen op me af. 

Dit heeft mede geresulteerd in het loslaten van het werk als leraar. 

Als zelfstandige mag ik werken vóór het huwelijk en het gezin in de branding van deze tijd. De tijd van de boze geesten in de lucht waar tegen we te strijden hebben.  

Eén vraag heeft voor mij zeker een antwoor, en een zeker antwoord! God en Zijn woord zijn duurzaam. Ons huwelijk en ons gezin moeten we duurzaam leven. Tegen de trend van deze tijd in! Vandaar uit is mijn vertrekpunt voor het mooie werk wat ik mag doen. Het organiseren van heerlijke verwendagen voor huwelijk en gezin. Gewoon om weer te ervaren hoe groot de gave van de gever is.