Mijn naam is Corrie Kole-de Looff.

Ik ben geboren in Koudekerke aan de voet van de duinen als boerendochter. Hard werken is me met de paplepel ingegeven.

Nadat we op verschillende plaatsen in Nederland hebben gewoond wonen mijn man en ik nu in het mooie stadje Tholen.

Ik ben (VERBOND)EN in het huwelijk-moeder van zes-oma van 10 kleinkinderen.

Waar geniet ik van?

De stilte-culturen-de natuur-mensen-gesprekken-creativiteit-handwerken-lezen-koken-samen eten-samen delen-organiseren.

Waar ga ik voor?

De trend van deze tijd is duurzaam leven. Daar heb ik me meer en meer in ondergedompeld. Niet omdat het mode is maar veel meer omdat ik me steeds bewuster werd van de noodzaak. Ondanks de vele vragen die ik nog heb kleed ik me het liefst in kleding van de kringloop, koop ik lokale producten of producten aan de datum. 

Wat zijn mijn ervaringen?

Jarenlange ervaring in het evangelisatiewerk en in de omgang met kinderen en jongeren met gedragsproblematiek, in het reguliere onderwijs, leerden me zien wat er te koop is op het gebied van relaties. 

Ik heb op het MBO gewerkt als Leraar gezondheidszorg en welzijn (bachelor). De studenten leerden mij de wereld en de kerk zien door hun ogen. De lessen ‘Toerusting en Vorming’ waren voor mij eyeopeners. Vooral vragen over het leven naar Gods Woord en het huwelijksleven kwamen op me af. 

En dan dit werk..

Dit heeft mede geresulteerd in het loslaten van het werk als leraar. 

Als zelfstandige mag ik werken vóór het huwelijk en het gezin in de branding van deze tijd. De tijd met de boze geesten in de lucht, gericht tegen huwelijk en gezin, waar tegen we moeten strijden. Scheiden en breken is duivels werk! 

Eén vraag heeft voor mij zeker een antwoord én een zeker antwoord! God en Zijn woord zijn duurzaam. Ons huwelijk en ons gezin moeten we duurzaam leven. Tegen de trend van deze tijd in!

Het organiseren van heerlijke verwendagen voor huwelijk en gezin. Gewoon om weer te ervaren hoe groot de gave van de Gever is.