We hebben allemaal verbinding nodig. Meer nog: we hebben elkaar nodig. Ons verhaal delen staat gelijk met een stukje van het leven samen lopen. De verbindingswandeling voor vrouwen is gericht op genieten, delen en steunen. Dit kan bij moeilijke gezinssituaties een verrijking zijn. Even een dag niets dan ont-moeten, verbinden en steun ervaren van elkaar! Je hebt zin om met vriendin(nen) een dag weg met meerwaarde? Dan is dit een geschikte mogelijkheid. 

Kernwoorden

Wandelen#verbinden#ervaren#humor#genieten#er voor elkaar zijn#luisteren#delen#volledig verzorgd

Voor vrouwen en moeders is het belangrijk om tijd voor zichzelf te reserveren om op te laden. Dat wordt nogal eens naar de tweede plaats geschoven. Helaas kan een vrouw en/of moeder niet positief blijven wanneer ze zichzelf steeds wegcijfert. Een positieve vrouw/moeder is van cruciaal belang voor een positief huwelijk/gezin. Neem tijd. Laat je verwennen. Dit is een dag om niet te vergeten en snel eens overnieuw te doen! Neem je vriendin, zus of moeder mee en ga op stap! Ook een leuk uitje voor een zussendag.

Het programma kan er als volgt uitzien:

  1. Start met koffie/thee en een verwennerijtje op een gehuurde locatie of afgesproken plaats
  2. Met mijn eigen ontworpen boekje wandelen jullie door de omgeving, al pratend. Gespreksvragen gericht op jullie situatie en opdrachtjes waarin je samen deelt vanuit je leven leer je elkaar beter kennen. Het doel kan zijn om meer steun te ervaren in de zorgen in je gezin of gewoon om elkaar beter te leren kennen. Je gebruikt het boekje naar eigen inzicht. Jullie groepje beslist dit zelf zonder dat hier op doorgevraagd zal worden. Ont-moeten immers!
  3. De rugzak die je meekrijgt met water, fruit, koek, plaid, notitieblokje en pen op je rug. Kom ga op stap!
  4. Onderweg staat de picknickmand klaar en eten jullie als groepje met elkaar op een mooie rustige plaats
  5. Onderweg zoek je wilde bloemen en planten. Een mooie bos voor thuis. Eetbare planten om een omelet o.i.d. te maken. 
  6. Aan het einde van de dag mogen jullie onder het genot van een hapje en een drankje creatief bezig zijn (bij mooi weer in de open lucht)

 

All-in! (Lunch of picknick enz.) Laat u verrassen en verbinden voor de leuke prijs van €40,00 p.p.!

 

Onder het kopje ‘uitgenodigd’ staan de data vermeld. Bij ‘contact’ kun je de opgave doen.

OOK TE BOEKEN ALS (VROUWEN)VERENIGING, ZUSSENDAG enz.. Mooi om het gesprek al wandelend of lunchend en op een natuurlijke ontspannen wijze naar een dieper niveau te brengen.

Een wandeling kan op maat gemaakt worden. Vraag vrijblijvend informatie en/of offerte aan.