Filter
1 - 5
Beoordeling voor Stilte
5/5
Stilte

Als èèn van de eerste een retraitedag meebeleeft. Wat was dat heerlijk. Het plaatje was zo compleet. Afwisselend programma van doen, denken en juist stil zijn. Juist die stilte had ik weer eens nodig. Ik heb toen gevoeld hoe druk we soms ook bezig zijn voor de Heere, maar dat stil zijn zoveel meer geeft. Dan is er tijd om te luisteren….

Ook heb ik een samen met een vriendin een cratieve ochtend gehad met Corrie samen. Wel even spannend wat voor plan ze had bedacht, maar het was weer helemaal okè. We hebben heerlijk geverft en ondertussen gekletst en dingen van het leven gedeeld.

Ik heb ook de online wandeling voor echtparen aangeschaft, zodat we dat op ons eigen moment konden inplannen. Zeker de moeite waard, geeft goede richtlijnen om weer eens dieper op dingen door te gaan wat betreft je huwelijk. Iets kostbaars waar je goed voor moet zorgen, en zoiets kan er op een ontspannen manier positief aan bijdrage!

Corrie, ga zo door zou ik zeggen. Je werk heeft meerwaarde.
Met een hartelijk groet!!

Beoordeling voor Stilte wandeling
4/5
Stilte...

Stilte wandeling…
Te midden van de drukte en zorgen van dit leven een moment om na te denken, rust in m’n hoofd te krijgen en te ervaren dat de echte rust niet hier is, maar bij God te vinden is. De middag was verdeeld in drie delen: loslaten, stil zijn en luisteren. De leidraad hierin was de Bijbel, Gods Woord. Al wandelend, overdenkend, in de rust van de mooie natuur. De goede catering maakte het af. Vooraf vroeg ik me af of dit wel iets voor mij was, achteraf zeg ik: voor herhaling vatbaar, een aanrader! Om stil te zijn en stil te worden…

Beoordeling voor Vriendinnenwandelijg
5/5
Uniek

Sommige herinneringen koester je. Zoals de vriendinnenwandeling, 15 april 2019.
Wat een geweldig idee!! Corrie is het brein achter de prachtige inhoudelijke programma’s van ”Hartelijk Verbonden”. Deze verbindingsdag heeft ze uitstekend voorbereid in een prettige samenwerking. Ik heb dit gezelschap in nauw overleg met Corrie bij de eendenkooi in Anna Jacobapolder ontvangen, in de stilte tussen de vogels en de bloemen. Hier vloeit alle stress uit je lijf, waar de natuur zich ontvouwt.. als een parel in het landschap.
Aan de hand van de prachtige routebrochure, trokken de dames na de koffie de Zeeuwse natuur in. Het veelzijdige boekje met gespreksvragen en creatieve opdrachten, spreekt mensen bijzonder aan. De onderwerpen strekken zich uit over actuele zaken die je in het dagelijks leven bezighouden, vooral wat je raakt in het leven, ook immoreel.. en de raakvlakken met elkaar. Corrie geeft informatie mee over de omgeving inclusief de cultuurhistorie. Op de route genoten de dames een gezonde luxe picknick op die zonovergoten dag. Al met al is de vriendinnendag een prachtig initiatief, een mooi cadeau! Een aanrader voor hen die inhoudelijk meer willen dan een standaard uitje. Een dag waar je veel energie van opdoet.
Samengevat: In de achterhoede heb ik mee genoten van die unieke dag!

Beoordeling voor Samen-delen-dag
4/5
Samen zijn

Pas hebben we deelgenomen aan de samen-delen-dag. Op een unieke locatie, erg leuk! Helemaal verzorgd. Door de dag heen krijg je op een speelse manier meer inzicht in elkaar dmv opdrachtjes. Leuk om aan deel te nemen. Ik denk dat het vooral voor gezinnen waar maar weinig tijd voor elkaar overblijft heel waardevol is om zo een dag samen door te brengen. Er is ruimte om samen te praten, ruimte om samen te genieten, ruimte om elkaar te begrijpen in communicatie, ruimte om te lachen, maar ook om te huilen. Even weg, van alles wat je relatie kan beinvloeden. En samen zijn!

Beoordeling voor 2daagse retrait
5/5
Even niets!

Even niets… dat staat boven deze dag. Je hoeft niets.. helemaal niets! Geen telefoon, geen verplichtingen, geen dingen die je afleiden, maar even echt rust in de prachtige bossen van Bergen op Zoom. We hadden een leuk stekje om te verblijven. Basic, maar dat maakte het juist passend bij even niets hoeven. Het is een uitdaging om de stilte echt stil te laten zijn. Dan pas merk je in welke wereld we functioneren. En dan snap ik nu ook waarom mensen burn-out raken. Want écht stil is het eigenlijk nooit als je je normale leven leeft. Of je moet er hard je best voor doen. Daarom waardeerde ik deze 2 dagen, zodat het aangeboden wordt, je er je best niet voor hoeft te doen. Je wordt met deze dagen echt verwend, lekker eten, mooie natuur, en afwisselende opdrachten of activiteiten die je kan doen als je het moeilijk vind om de stilte er te laten zijn. Deze dagen hebben mij laten zien dat stilte het leven mooier maakt, je krijgt meer ruimte om te genieten, mooie details in de natuur te zien, en door de stilte merkte ik ook dat mijn relatie met God intenser werd gevoeld, en ik in de stilte God vondt. Als je twijfelt raad ik je aan het te ervaren door te doen!

Beoordeling voor Samenwerking op 't Hof Veldzicht
5/5
Samenwerking met Corrie

Corrie heeft mij benaderd om een samenwerking aan te gaan op mijn locatie.
Na de kennismaking, waarin we elkaar vonden in de liefde tot God en de bewogenheid tot onze (overbelaste)naasten, heb ik besloten om in zee te gaan met Hartelijk Verbonden, met Corrie.
We hebben gespard over de mogelijkheden op onze boerderij. En daar is een mooi programma uitgekomen!
Corrie, ik hoop dat de mooie samenwerking gezegend wordt, en dat we onze naasten tot steun te kunnen zijn.
Meer informatie over onze locatie is te vinden op:
https://www.facebook.com/veldzichtvrouwenpolder en
https://mijnvakantiestek.nl/resultaten/t-hof-veldzicht-vrouwenpolder-lepelstraat-16-vrouwenpolder
Gods zegen toegewenst in je mooie werk, Corrie!

Beoordeling voor Kennismaking
4/5
gedeelde passie

Op een gezellige locatie onder het genot van een kopje thee namen Corrie en ik onze interresses en verlangens door. In Corrie ontdekte ik een vrouw die vanuit respect omgaat met zowel besproken als onbesproken onderwerpen. Hierin verbind zij op een warme manier de woorden van God tot ons in het hier en nu. Ik voelde me verbonden met Corrie doordat zij een schat van liefde en respect wil doorgeven, opgedaan in geloof en kennis. Corrie, je lijkt mij een heel fijn persoon om mee samen te werken!

Beoordeling voor waardevolle dag!
4/5
samen delen dag

Mijn man en ik hebben pas de samen delen dag gedaan. We waren benieuwd wat corrie voor ons in petto had, maar het was de moeite waard! Heel mooi en waardevol (hoe veel je ook al weet en bezig bent met je huwelijk) om over je huwelijk na te denken. Heerlijk ook een dagje samen! Bedankt, wij hebben genoten!

Beoordeling voor de retraitedag
5/5
Een dagje relaxen

Met zn vieren gaan we naar een mooi plekje op Stavenisse om deel te nemen aan de retraitedag die Corrie voor de eerste keer organiseert.
Voor ons spannend, maar ook voor haar.
We worden verwelkomt met koffie en wat lekkers en gaan dan aan de slag met de bijbel, creatief bezig zijn,wandelen en een mooie stilteplaats aan de zeedijk om een gedeelte te overdenken uit de bijbel, ieder voor zich. Daarna nog een poosje napraten. Heerlijk ontspannend dagje waar in men de zorgen en de drukte van het leven voor een poosje los kan laten. Een aanrader voor iedereen, maar zeker als men een druk leven heeft is dit fijn relaxen.Ook zeker belangrijk dat het woord van God opengaat. Men krijgt ook nog handvaten mee hoe je dit ook thuis kan invullen.Bedankt Corrie.

Beoordeling voor Creatief mediteren
5/5
Heerlijk ontspannen!

Bij binnenkomst werden Petra en ik gelijk al verwend met kop koffie en wat lekkers. Daarna begonnen we de ochtend met Bijbellezen en een kort gesprek over het Bijbelgedeelte; erg waardevol. De workshop die daarop volgde sloot hierbij aan. We verfden een schilderij en plakten er letters van klei op. Allemaal kernwoorden van dingen waar we dankbaar voor zijn. Tussendoor bracht Corrie ons een heerlijk soepje en wat fruit. Het was echt ontspannen om zo samen bezig te zijn!

Beoordeling voor Creatief bezig zijn
4/5
Creatief God loven!

Na een liefdevolle begroeting, een kop koffie en wat om te smullen, zijn we begonnen bij de Bron. God en Zijn Woord.
‘Waar zal ik schuilen… bij God, waar ik schuilen mag!’

We gingen met onze handen aan de slag. Corrie had vanalles klaar gelegd en ook wat ideeen gegeven. Een ‘oud’ boek, verf, tijdschriften, lijm, bloemen, een stukje touw…
Van die dingen hebben we iets moois gemaakt en intussen praten we over ons leven en proberen we creatief uit te beelden dat God er is en zorgt!!
Geloof, Hoop en Liefde!!
Het was een fijn moment om samen bezig te zijn en God te loven! Dank je Corrie, jij mag werken in Zijn Konikrijk, dat God het wil zegenen aan jou hart en velen meer!!

Beoordeling voor Gesprekspot gehuwden
5/5
Oneindig gesprek

Hele fijne gesprekspot met heel veel kaartjes. Wij stoppen de kaartjes steeds weer terug omdat ze over bijvoorbeeld een half jaar of langer weer leuk zijn om te pakken. Zo hebben we oneindig gespreksplezier van de pot! Ook leuk als kado voor een bruiloft! Gesprekspot voor in verkeringstijd is mooi om bijvoorbeeld als kado te geven als een stel net verkering heeft.

Beoordeling voor Van Hartelijk Verbonden
5/5
28 juli

Ik heb vandaag de review dankzij Arjen de Vos op mijn site staan.

Beoordeling voor Vriendinnenwandeling
5/5
Een héérlijke dag!

Een vriendinnenwandeling gedaan, verzorgt door Corrie! Wat was dát een bijzondere fijne dag! In een prachtig gebied. Elkaar van hart tot hart sprekend. Een lach en een traan. Halverwege een goed verzorgde lunch.
Een aanrader!

 

Voeg een review toe

Welke naam moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
Welke titel moet bij uw beoordeling worden weergegeven?