Voeg een review toe

Welke naam moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
Welke titel moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
Filter
1 - 5
Beoordeling voor Vriendinnenwandeling gewonnen
4/5
Vriendinnenwandeling

Het is alweer even geleden, maar op een markt won ik de vriendinnenwandeling. Samen met een speciaal iemand, die veel voor me betekend heeft in die tijd, hebben we deze prachtige natuurwandeling gemaakt. Wat was het goed verzorgd, beginnend met gebak in style, een mooie wandeling door het bos en halverwege een goed verzorgde lunch op mooie locatie. Bij terugkomst een schilderij geverfd, wat mooi aansloot bij de beleving. Daardoor hield ik er ook nog een zichtbare en kostbare herinnering aan over. Corrie, bedankt!

Beoordeling voor Samen delen dag
4/5

Samen met mijn man een heerlijk dagje zeeland gehad, met Corry Kole en een ander echtpaar. Met veel leuke activiteiten, een heerlijke wandeling en verdiepende gesprekken, kortom goed om echt de tijd te nemen voor elkaar. En veel lekkers!😋

Beoordeling voor https://www.youtube.com/watch?v=Ke_a0E3bRaU&feature=youtu.be
5/5
Samen-delen-dag met Richard en Mirjam Koppelaar/Kees en Marlies van der Staaij

Beoordeling voor Kostbare herinnering aan de retraite midweek
5/5
Kostbare herinnering

Kostbare herinneringen… beleefd tijdens de retraite midweek.
Je moet het meemaken…
Je moet het beleven en ervaren…
Soms ben je vermoeid, door de drukte van het gezin of het dagelijkse werk. Soms misschien bijzondere zorgen. Je wordt meegezogen door de geest van deze tijd, een overvolle agenda, media en wat al niet meer. Wat bijzonder er dan even tussenuit te mogen om jezelf daarop te kunnen bezinnen!
Stille tijd; tijd om dieper Gods Woord te onderzoeken, je hart voor de Heere neer te leggen. Tijd te hebben voor alles wat er vanbinnen gevoeld wordt.
Workshops vol adviezen, zoals timemanagement of prioriteiten stellen.
Workshops waarin je ‘handen en voeten’ geeft aan wat er in je hart leeft, door bijv. te schilderen.
Workshops met nog diepere inhoud. Hoe kan ik biddend de Psalmen lezen? Van levensbelang voor je ziel.
We leefden veel in de natuur, wat je hele welzijn ten goede komt. De rust, de ruimte, de bezinning, het was zo verrijkend.
Aart en Corrie waren op een bescheiden manier aanwezig, maar op de juiste momenten. Ze zorgden zeer goed voor ons, ook aan vitamientjes geen gebrek -;)
Om maar mee af te sluiten: je moet het meemaken, voelen en ervaren. Gun jezelf deze dagen! Het was zo verrijkend. Een kostbare herinnering!

Beoordeling voor Retraite midweek
5/5
Oase voor de g(G)eest!

Afgelopen week ( 5 t/m 9 okt.) samen met mijn vrouw de eerste retraite midweek van Hartelijk Verbonden doorleeft.
In deze tijd van rennen, draven, vliegen en onrust een oase voor lichaam en geest.
Retraite staat voor afzondering, rust voor jezelf, bezinning, in verbinding met ……… je diepste binnen en via meditatie, spiritueel zelfonderzoek, geestelijke oefening, verdieping van geloofsinzicht en -beleving met God, de Schepper van hemel en aarde. Geeft zin aan je bestaan en persoonlijke verwachting in en van het leven.
Door Bijbelstudie ( stille tijd ), natuurwandelingen, zang en gesprekken met Corrie en haar man Aart stil gestaan bij de gaven van God geschonken in natuur, muziek en Zijn Woord en in het aanbieden van Zijn Zoon: Jezus Christus.
Het meebeleven van deze retraitedagen is geestverrijkend.
Alles gebaseerd op Gods Woord, de Bijbel als fundament, richtingaanwijzer en troostbron.
De accommodatie te Zorgvlied en verzorging door Corrie en Aart waren subliem!!

Beoordeling voor Retraite midweek
5/5
Een paar dagen rust..

Zojuist zijn we terug gekomen van een paar dagen retraite. Wat was dat heerlijk. Even echt los komen van al het werk en de zorg van alle dag. Alles was zo goed verzorgd.
Wat was het heerlijk en ook verdiepend om een paar dagen alleen maar bezig te zijn met Gods Woord en de natuur. Er over praten met elkaar. Alle ruimte kunnen nemen voor de rust naar eigen behoefte.
Maar ook de gezelligheid onder elkaar was er. Echt zeker de moeite waard om dit mee te maken!
Bedankt Aart en Corrie!

Beoordeling voor Beleving Samen-delen-dag
4/5
Dit smaakt naar meer...

Na een eerste kennismaking met Corrie voor eventuele samenwerking had ik wel zin in om kennis te maken met haar werk. Dat werd de Samen-delen-dag, omdat we dit onszelf wel gunden bij ons 25-jarig huwelijksjubileum. Wat hebben we samen genoten van de dag. De locatie in Vrouwenpolder straalde één en al rust uit, de verzorging was geweldig en wat we meekregen was allemaal zo waardevol. Voor ons een dag met een gouden randje. Gods Woord vertaald naar de praktijk.
Knap ook hoe Corrie overal lessen uit weet te halen, zoals bij de wandeling waarbij de 2e Wereldoorlog dichtbij werd gebracht. Deze dag smaakte zeker naar meer! Een minpuntje was de kou, maar dat maakte de zon later weer ruimschoots goed. 😉

Beoordeling voor 26/9 Samen Delen Dag
5/5
Aanbevelings waardig

Vandaag deze dag mee mogen maken. Het was boven verwachting. Dat het woord van God het richtsnoer is en blijft voor het huwelijk.
Of je nu kort of langer getrouwd mag zijn.

Beoordeling voor Stiltewandeling
4/5
Focus

Een hartelijke ontvangst met duidelijke uitleg en iets lekkers. Vervolgens een afwisselend programma in prachtige verstilde omgeving met de focus op het Woord; zowel een Spiegel als rijke Bron! Fijne middag!

Beoordeling voor Beleving van een Samen-delen dag
5/5
Verrijkend en verreikend!

Ook nog na 40 jaar huwelijk verrijkend!! Een kijkje op de site “hartelijk verbonden” is zeker aan te raden. De catering was voortreffelijk, maar de werkelijk waarde van deze dag gegrond op Gods Woord stijgt daar boven uit!
Leven lang blijvend leren met INHOUD.

Beoordeling voor Samen-delen-dag
5/5
Samen-delen-dag

3/9/2020 een hele mooie dag gehad in de Jungletuin St. Annaland. Een geweldige locatie dicht bij de Oosterschelde
Corrie vertelt heel boeiend over het huwelijk, relatie en alles wat daar bij hoort. Gebaseerd op het Woord van God Je voelt je gelijk helemaal thuis en het is heel ontspannen met een mooie afwisseling tussen serieuze en grappige momenten
De dag is goed georganiseerd met heerlijk eten en een heerlijke wandeling tijdens het middagproramma
Gesprekken krijgen diepgang met het boekje wat Corrie heeft samengesteld
Liefde krijgt ruimte, wij kijken er met een voldaan gevoel op terug

Beoordeling voor Beoordeling voor Hartelijk Verbonden
4/5
Gepassioneerd

Mooi hoe Corrie de nood die ze zag in huwelijken en gezinnen heeft omgezet in iets waar ze met veel passie mee bezig is. Heel fijn dat mensen bij haar terecht kunnen en een stukje rust en bezinning kunnen vinden.
Gezinnen ondersteunen is een gezamenlijke passie, van daaruit leerden we elkaar kennen. Neem gerust ook eens een kijkje op www.gezinsfundament.nl.

Beoordeling voor stilte wandeling
5/5
Stilte

Op 3 juli deelgenomen aan een stilte wandeling onder leiding van Corrie. Wat was dit een bijzonder mooie en zinvolle middag. 3 onderdelen ervaren: Loslaten, stil worden en luisteren.
Daar heb ik ervaren dat hoe drukker je het zelf hebt hoe strakker je zelf de touwtjes in handen houdt. De wandeling die we in stilte liepen heeft mij geraakt, hoe Corrie bij een dor takje hout zo groot en goed van de Heere sprak. Stil worden, dan komt er ruimte om te luisteren naar wat de Heere zegt. Verrijkend was deze middag!
Deze stilte wandeling is echt een aanrader.
Catering was prima. Corrie bedankt voor deze waardevolle middag,

Beoordeling voor Kennismakingsgesprek
5/5
Verbindend gesprek

Nadat we online kennis hadden gemaakt kwam Corrie 23 juli bij mij in mijn praktijkruimte om nader kennis te maken onder het genot van een kopje thee. We hebben onder andere samen gesproken over eventuele samenwerking op bepaalde gebieden. Wat hebben we een fijn gesprek gehad en wat bleek er een mooie verbinding te zijn in onze visie op het coachen van vrouwen bijvoorbeeld maar ook voor gezinnen en relaties. Ik zie uit naar een mooie verbindende samenwerking met Corrie zodat we elkaar kunnen versterken en ondersteunen.

Beoordeling voor Samen-delen dag
5/5
Een prachtige dag

Wij hebben genoten van een bijzonder mooie “samen-delen dag” onder de bezielende leiding van Corrie. Het was een echte verwendag, waarbij we niets hoefden te doen dan alleen te genieten van al het lekkers, de mooie natuur, en samen na te denken over wat belangrijk is, in ons huwelijk. Corrie heeft de gave om op een boeiende wijze informatie over te dragen, en op een bescheiden aanwezig te zijn. Er te zijn als we haar nodig hadden, en op de achtergrond te blijven als we de tijd mochten gebruiken om te investeren in elkaar. De hele dag hebben we als één groot kado ervaren. Dankjewel Corrie!!

Beoordeling voor Kinder -en volwassen gesprekspot
5/5
Gesprek plezier

Op mijn verjaardag een cadeaubon van ‘Hartelijk Verbonden’ ontvangen. Dat is echt een aanrader. Je hebt verschillende mogelijkheden om deze te besteden. Even een appje naar Corrie en de gesprekspotten waren zo besteld. Snelle afhandeling!

Volwassen gesprekspot:
Door alle drukte van het gezin, heb je soms zo oppervlakkig contact. Door de gesprekspot krijg je met je partner gesprekken van meer inhoud. Het zijn ook veel kaartjes, waardoor je er veel gesprek plezier van beleeft. Ook leuk om als cadeau weg te geven!

Kinder gesprekspot:
Ook de gesprekspot voor kinderen is erg leuk. Je krijgt bij de pot een hele uitleg met handige tips hoe je dit het beste kunt aanpakken. De gesprekspot blijft zijn waarde houden. Je kinderen worden ouder en bijvoorbeeld een jaar later is het opnieuw leuk om de vele kaartjes erbij te pakken! Ze denken dan vaak weer anders over bepaalde onderwerpen!

Beoordeling voor Stilte
5/5
Stilte

Als èèn van de eerste een retraitedag meebeleeft. Wat was dat heerlijk. Het plaatje was zo compleet. Afwisselend programma van doen, denken en juist stil zijn. Juist die stilte had ik weer eens nodig. Ik heb toen gevoeld hoe druk we soms ook bezig zijn voor de Heere, maar dat stil zijn zoveel meer geeft. Dan is er tijd om te luisteren….

Ook heb ik een samen met een vriendin een cratieve ochtend gehad met Corrie samen. Wel even spannend wat voor plan ze had bedacht, maar het was weer helemaal okè. We hebben heerlijk geverft en ondertussen gekletst en dingen van het leven gedeeld.

Ik heb ook de online wandeling voor echtparen aangeschaft, zodat we dat op ons eigen moment konden inplannen. Zeker de moeite waard, geeft goede richtlijnen om weer eens dieper op dingen door te gaan wat betreft je huwelijk. Iets kostbaars waar je goed voor moet zorgen, en zoiets kan er op een ontspannen manier positief aan bijdrage!

Corrie, ga zo door zou ik zeggen. Je werk heeft meerwaarde.
Met een hartelijk groet!!

Beoordeling voor Stilte wandeling
4/5
Stilte...

Stilte wandeling…
Te midden van de drukte en zorgen van dit leven een moment om na te denken, rust in m’n hoofd te krijgen en te ervaren dat de echte rust niet hier is, maar bij God te vinden is. De middag was verdeeld in drie delen: loslaten, stil zijn en luisteren. De leidraad hierin was de Bijbel, Gods Woord. Al wandelend, overdenkend, in de rust van de mooie natuur. De goede catering maakte het af. Vooraf vroeg ik me af of dit wel iets voor mij was, achteraf zeg ik: voor herhaling vatbaar, een aanrader! Om stil te zijn en stil te worden…

Beoordeling voor Vriendinnenwandelijg
5/5
Uniek

Sommige herinneringen koester je. Zoals de vriendinnenwandeling, 15 april 2019.
Wat een geweldig idee!! Corrie is het brein achter de prachtige inhoudelijke programma’s van ”Hartelijk Verbonden”. Deze verbindingsdag heeft ze uitstekend voorbereid in een prettige samenwerking. Ik heb dit gezelschap in nauw overleg met Corrie bij de eendenkooi in Anna Jacobapolder ontvangen, in de stilte tussen de vogels en de bloemen. Hier vloeit alle stress uit je lijf, waar de natuur zich ontvouwt.. als een parel in het landschap.
Aan de hand van de prachtige routebrochure, trokken de dames na de koffie de Zeeuwse natuur in. Het veelzijdige boekje met gespreksvragen en creatieve opdrachten, spreekt mensen bijzonder aan. De onderwerpen strekken zich uit over actuele zaken die je in het dagelijks leven bezighouden, vooral wat je raakt in het leven, ook immoreel.. en de raakvlakken met elkaar. Corrie geeft informatie mee over de omgeving inclusief de cultuurhistorie. Op de route genoten de dames een gezonde luxe picknick op die zonovergoten dag. Al met al is de vriendinnendag een prachtig initiatief, een mooi cadeau! Een aanrader voor hen die inhoudelijk meer willen dan een standaard uitje. Een dag waar je veel energie van opdoet.
Samengevat: In de achterhoede heb ik mee genoten van die unieke dag!

Beoordeling voor Samen-delen-dag
4/5
Samen zijn

Pas hebben we deelgenomen aan de samen-delen-dag. Op een unieke locatie, erg leuk! Helemaal verzorgd. Door de dag heen krijg je op een speelse manier meer inzicht in elkaar dmv opdrachtjes. Leuk om aan deel te nemen. Ik denk dat het vooral voor gezinnen waar maar weinig tijd voor elkaar overblijft heel waardevol is om zo een dag samen door te brengen. Er is ruimte om samen te praten, ruimte om samen te genieten, ruimte om elkaar te begrijpen in communicatie, ruimte om te lachen, maar ook om te huilen. Even weg, van alles wat je relatie kan beinvloeden. En samen zijn!

Beoordeling voor 2daagse retrait
5/5
Even niets!

Even niets… dat staat boven deze dag. Je hoeft niets.. helemaal niets! Geen telefoon, geen verplichtingen, geen dingen die je afleiden, maar even echt rust in de prachtige bossen van Bergen op Zoom. We hadden een leuk stekje om te verblijven. Basic, maar dat maakte het juist passend bij even niets hoeven. Het is een uitdaging om de stilte echt stil te laten zijn. Dan pas merk je in welke wereld we functioneren. En dan snap ik nu ook waarom mensen burn-out raken. Want écht stil is het eigenlijk nooit als je je normale leven leeft. Of je moet er hard je best voor doen. Daarom waardeerde ik deze 2 dagen, zodat het aangeboden wordt, je er je best niet voor hoeft te doen. Je wordt met deze dagen echt verwend, lekker eten, mooie natuur, en afwisselende opdrachten of activiteiten die je kan doen als je het moeilijk vind om de stilte er te laten zijn. Deze dagen hebben mij laten zien dat stilte het leven mooier maakt, je krijgt meer ruimte om te genieten, mooie details in de natuur te zien, en door de stilte merkte ik ook dat mijn relatie met God intenser werd gevoeld, en ik in de stilte God vondt. Als je twijfelt raad ik je aan het te ervaren door te doen!

Beoordeling voor Samenwerking op 't Hof Veldzicht
5/5
Samenwerking met Corrie

Corrie heeft mij benaderd om een samenwerking aan te gaan op mijn locatie.
Na de kennismaking, waarin we elkaar vonden in de liefde tot God en de bewogenheid tot onze (overbelaste)naasten, heb ik besloten om in zee te gaan met Hartelijk Verbonden, met Corrie.
We hebben gespard over de mogelijkheden op onze boerderij. En daar is een mooi programma uitgekomen!
Corrie, ik hoop dat de mooie samenwerking gezegend wordt, en dat we onze naasten tot steun te kunnen zijn.
Meer informatie over onze locatie is te vinden op:
https://www.facebook.com/veldzichtvrouwenpolder en
https://mijnvakantiestek.nl/resultaten/t-hof-veldzicht-vrouwenpolder-lepelstraat-16-vrouwenpolder
Gods zegen toegewenst in je mooie werk, Corrie!

Beoordeling voor Kennismaking
4/5
gedeelde passie

Op een gezellige locatie onder het genot van een kopje thee namen Corrie en ik onze interresses en verlangens door. In Corrie ontdekte ik een vrouw die vanuit respect omgaat met zowel besproken als onbesproken onderwerpen. Hierin verbind zij op een warme manier de woorden van God tot ons in het hier en nu. Ik voelde me verbonden met Corrie doordat zij een schat van liefde en respect wil doorgeven, opgedaan in geloof en kennis. Corrie, je lijkt mij een heel fijn persoon om mee samen te werken!

Beoordeling voor waardevolle dag!
4/5
samen delen dag

Mijn man en ik hebben pas de samen delen dag gedaan. We waren benieuwd wat corrie voor ons in petto had, maar het was de moeite waard! Heel mooi en waardevol (hoe veel je ook al weet en bezig bent met je huwelijk) om over je huwelijk na te denken. Heerlijk ook een dagje samen! Bedankt, wij hebben genoten!

Beoordeling voor de retraitedag
5/5
Een dagje relaxen

Met zn vieren gaan we naar een mooi plekje op Stavenisse om deel te nemen aan de retraitedag die Corrie voor de eerste keer organiseert.
Voor ons spannend, maar ook voor haar.
We worden verwelkomt met koffie en wat lekkers en gaan dan aan de slag met de bijbel, creatief bezig zijn,wandelen en een mooie stilteplaats aan de zeedijk om een gedeelte te overdenken uit de bijbel, ieder voor zich. Daarna nog een poosje napraten. Heerlijk ontspannend dagje waar in men de zorgen en de drukte van het leven voor een poosje los kan laten. Een aanrader voor iedereen, maar zeker als men een druk leven heeft is dit fijn relaxen.Ook zeker belangrijk dat het woord van God opengaat. Men krijgt ook nog handvaten mee hoe je dit ook thuis kan invullen.Bedankt Corrie.

Beoordeling voor Creatief mediteren
5/5
Heerlijk ontspannen!

Bij binnenkomst werden Petra en ik gelijk al verwend met kop koffie en wat lekkers. Daarna begonnen we de ochtend met Bijbellezen en een kort gesprek over het Bijbelgedeelte; erg waardevol. De workshop die daarop volgde sloot hierbij aan. We verfden een schilderij en plakten er letters van klei op. Allemaal kernwoorden van dingen waar we dankbaar voor zijn. Tussendoor bracht Corrie ons een heerlijk soepje en wat fruit. Het was echt ontspannen om zo samen bezig te zijn!

Beoordeling voor Creatief bezig zijn
4/5
Creatief God loven!

Na een liefdevolle begroeting, een kop koffie en wat om te smullen, zijn we begonnen bij de Bron. God en Zijn Woord.
‘Waar zal ik schuilen… bij God, waar ik schuilen mag!’

We gingen met onze handen aan de slag. Corrie had vanalles klaar gelegd en ook wat ideeen gegeven. Een ‘oud’ boek, verf, tijdschriften, lijm, bloemen, een stukje touw…
Van die dingen hebben we iets moois gemaakt en intussen praten we over ons leven en proberen we creatief uit te beelden dat God er is en zorgt!!
Geloof, Hoop en Liefde!!
Het was een fijn moment om samen bezig te zijn en God te loven! Dank je Corrie, jij mag werken in Zijn Konikrijk, dat God het wil zegenen aan jou hart en velen meer!!

Beoordeling voor Gesprekspot gehuwden
5/5
Oneindig gesprek

Hele fijne gesprekspot met heel veel kaartjes. Wij stoppen de kaartjes steeds weer terug omdat ze over bijvoorbeeld een half jaar of langer weer leuk zijn om te pakken. Zo hebben we oneindig gespreksplezier van de pot! Ook leuk als kado voor een bruiloft! Gesprekspot voor in verkeringstijd is mooi om bijvoorbeeld als kado te geven als een stel net verkering heeft.

Beoordeling voor Van Hartelijk Verbonden
5/5
28 juli

Ik heb vandaag de review dankzij Arjen de Vos op mijn site staan.

Beoordeling voor Vriendinnenwandeling
5/5
Een héérlijke dag!

Een vriendinnenwandeling gedaan, verzorgt door Corrie! Wat was dát een bijzondere fijne dag! In een prachtig gebied. Elkaar van hart tot hart sprekend. Een lach en een traan. Halverwege een goed verzorgde lunch.
Een aanrader!