Mijn eerste blog

Mijn eerste blog. Een nieuw begin in het nieuw ontvangen jaar 2019. Deze blog is ontstaan vanuit gedachten over verbrokenheid. Veel gedachten over de gebrokenheid in huwelijk, gezin, familie, onder jongeren, kerk & werk gingen door mijn hoofd. Soms voelde ik gebrokenheid tot in mijn hart. Ik zag pijn door gebrokenheid. Ik hoorde van leed wat gedragen werd door gebrokenheid.

Breken lijkt vanzelf te gaan in de hollende maatschappij.

Samen met u wil ik graag bouwen. Bouwen aan verbinding. Verbinden en er zijn voor elkaar zijn van levensbelang in een gebroken maatschappij!

Ik kan geen klink-klare antwoorden geven, geen adviezen die leidend moeten zijn. Ik ben ook niet bevoegd om u/jou van richting te doen veranderen. We lopen een stukje samen op ons levenspad. Om dan ieder onze eigen weg te vervolgen met het genoten ‘verbindingsmoment’ als basis om verder te bouwen.

 

Vriend(in) worden?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *