Ruim twee uren bezig zijn rond een Bijbels thema in creatieve meditatie.

Meditatief creatief bezig zijn is een manier van stilstaan bij je leven aan de hand van een thema. In twee uur ervaar je de rust van ordelijk je gedachten structureren. Je legt je leven naast de Bijbelse thema's en reflecteert op een unieke manier. Ook leuk voor een familieuitje of familiedag!Het thema en de materialen bepalen de uitkomst van ieder werkstuk. In twee uur richt je je volledig op je leven en sta je letterlijk even stil. Ondertussen wordt je verzorgd met lekkere hapjes en drankjes. Meditatief creatief bezig zijn is ook erg leuk voor vrouwenverenigingen of voor een gemeentedag van de kerk. Ook te boeken als groep. Ik kom naar uw locatie!

Tel je zegeningen. Maak er een wandbord van. Elke workshop heeft zijn eigen thema met de eigen materialen behorend bij dit thema. Voor maar €20,00 p.p. heb je een volledig verzorgde workshop van 2 á 2,5 uur. WELKOM!

Rust en stilte staan hoog in het vaandel. Even niet (moeten) praten op een rustige locatie of in de open lucht.  Het thema wordt ingeleid met een stukje uit de Bijbel en verwerkt in een creatie naar eigen inzicht.

 

Een introductie van enkele minuten onder het genot van een bakje koffie of thee en daarna aan de slag. Schilderen, fotograferen, boetseren, kleuren, bloemschikken, enz.

 

Voor €20,00 p.p. (excl. reiskosten) hebt u een heerlijke morgen. Materialen inbegrepen. 

 

Aan te vragen voor een groep. Bij ‘contact‘ kunt u de opgave doen of een offerte aanvragen.

 

Leuk voor een familiedag, vrouwenuitje, opening van een jaarseizoen, vrouwelijk team, vrouwenvereniging enz.! 

 

Ik hoop u te ont-moeten!