Elke georganiseerde dag is een dag voor jullie! Van tevoren is hiervoor veel werk verzet. Met alle liefde en plezier omdat ik jullie deze dag gun.
Max Lenght 150 Characters
Aan tafel
Elk wat wils
Natuur
Koffie met..
Hoe rustig
Oranjezon
Duingebied
Er is hoop!
Het thema en de materialen bepalen de uitkomst van ieder werkstuk. In twee uur richt je je volledig op je leven en sta je letterlijk even stil. Ondertussen wordt je verzorgd met lekkere hapjes en drankjes. Meditatief creatief bezig zijn is ook erg leuk voor vrouwenverenigingen of voor een gemeentedag van de kerk
wandelen2
Wandelen1
Stil worden. Retraite! Hoe heerlijk is dat in de hectiek van de tijd waarin we leven. Soms lijkt het wel een malle-molen. Sta eens stil. Hoe nodig is een retraite voor je? Ben je bang om stil te worden en jezelf tegen te komen? Niet vreemd! Dat mag! Ondanks dat is een dag of meerdere dagen een retraite volgen een verrijking en geeft het de broodnodige rust. Ook krijg je ruimte in je hoofd waardoor je alles weer beter kan overzien. Ervaren doet waarderen!
Evaluatie
Bomenboekje nawoord
evaluatie2
Meditatief creatief bezig zijn is een manier van stilstaan bij je leven aan de hand van een thema. In twee uur ervaar je de rust van ordelijk je gedachten structureren. Je legt je leven naast de Bijbelse thema's en reflecteert op een unieke manier
Corrie meditatief
Baarland5
huwelijksgeschenk
kraaijenberg3
geloof-relatie
koetjesrepen
gesprekspot
Jungletuin
lente
Voorwoord samen delen
wat de man moet weten over zijn vrouw
Samen delen
wat vrouwen moeten weten
waarom naar buiten gaan beter is...
Tel je zegeningen. Maak er een wandbord van. Elke workshop heeft zijn eigen thema met de eigen materialen behorend bij dit thema. Voor maar €20,00 p.p. heb je een volledig verzorgde workshop van 2 á 2,5 uur. WELKOM!