Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de wandeling voor echtparen. Dit is je kans om samen een klein stukje te ervaren van de samen-delen-dag.

Op de site zie je als eerste lijn het huwelijk. Vandaar deze wandeling met de samen-deel-momenten. Er is geen enkele verplichting verbonden aan het downloaden van de wandeling. Ik vraag jullie alleen om een review op mijn site achter te laten nadat jullie samen hebben gewandeld. Daar dank ik je nu vast hartelijk voor! 

E-walkboekje

De tweede lijn is uitgezet voor vrouwen. Ik organiseer verschillende vrouwen-verwen-momenten. Voor elke vrouw en voor iedere groep is er een mooie activiteit. Kijk gerust eens rond op de site.

De derde lijn is gericht op iedereen die rust in het leven belangrijk vindt. Ook voor groepen kan ik een workshop of wandeling organiseren. Hiervoor reken ik €25,00 p.p. voor 2,5 uur (min. deelname van 12 personen) incl. de materialen en excl. de reiskosten (á 28 ct. per kilometer). Voor stiltewandelingen geldt een prijs van 17,50 p.p. excl. reiskosten. Het thema voor een workshop is bespreekbaar en op maat te maken. Waardevol voor een familiedag, gemeentedag, team, vrouwenvereniging enz.

Altijd welkom!

 

Contact