Op deze pagina staan verschillende artikelen te koop. Deze artikelen zijn zowel voor het huwelijk als voor het gezin ter verrijking van de gesprekken onderling. Wil je elkaar (nog) beter leren kennen dan is dit de kans! 

Bestellen kan via het contactformulier.


Gesprekspotten

HANDMADE GESPREKSPOTTEN MET ONGEVEER 50 geplastificeerde KAARTJES OVER ALLERLEI ONDERWERPEN: dagelijks leven, geloof, vrije tijd, omgang met anderen, kijk op zending enz. Bevordert gesprekken die niet dagelijks gevoerd worden. Een mooi hulpmiddel voor huisgodsdienst en voor verdiepende rustdag-gesprekken. Uniek vanwege de eigenheid. 

Creëer een gezellig avondje of een tafelmoment en pak om de beurt een kaartje uit de pot. De kaartjes zijn toereikend voor meerdere avonden met vele mooie gespreksmomenten. 

Het gesprek is een middel om elkaar te horen, naar elkaar te luisteren, elkaar te begrijpen. Deze hulpmiddelen zijn ontwikkeld om dieper met elkaar in gesprek te gaan. Diepere communicatie verdiept de relatie. Communicatie op een diepere laag verdubbelt de liefde voor elkaar.

A. Gesprekspot voor kinderen

B. Gesprekspot voor tieners

C. Gesprekspot voor relaties

E. Gesprekspot voor echtparen

Gesprekspotten zijn ook goed bruikbaar voor scholen, plusklas en/of verenigingen. Reflectie en verdiepend denken worden geactiveerd. 

Prijs per pot is €17,95. Bij tien of meer potten €15,95. ERG LEUK OM CADEAU TE DOEN

Potten zijn vanwege kleine onderdelen en de gespreksinhoud niet geschikt voor kinderen jonger dan vier jaar.


Bomenboekje

Praten over gevoelens is moeilijk. In het huwelijk is dit wel belangrijk. Dit boekje is ontworpen als hulpmiddel.

Aan de hand van dit fotoboekje over bomen zoek je samen het gesprek op. Het doel van het gesprek is elkaar beter te begrijpen door woorden te geven aan je gevoelens.

 Elke foto is voorzien van een emotie, een verwijzing naar de Bijbel en een gebed.

Het boekje is voorzien van 28 foto’s.

Incl. verzenden kost het boekje €14,95

 


Digitale wandeling

Wilt u samen gaan wandelen op een zelf uitgekozen plaats en tijdstip? Liever niet meedoen met de georganiseerde dagen? Dat kan met de wandeling die u wordt toegestuurd vol doe-denk-praat momenten. Deze stuur ik u toe via de mail. Voor €7,95 (pdf) heeft u een waardevolle en verdiepende dag, vol genot, gesprekken die een laag dieper gaan en verbinden. Gesprekken die je niet zo maar aan de keukentafel doet maar die je alleen voert met degene van wie je houdt. 

Ook leuk om cadeau te doen!


Cadeaubonnen

Wie een waardevol en onvergetelijk cadeau wil geven kan een cadeau-bon geven. De prijs bepaalt u zelf. De bon wordt ingepakt in folie met een sticker, strikje en bloemen. Een echte aanrader waarmee u voor de dag kunt komen.

De cadeaubon kan via de post verstuurd worden naar u of (als verrassing) naar de persoon die u dit cadeau wilt geven.


ENJOY!