Eerste retraite

Wat was het een heerlijke dag. De eerste retraite. Het was stralend weer. We hadden een mooie locatie op een rustige, stille plaats. Alles was gereed toen een groepje vrouwen arriveerde. Onder de koffie met een haverkoek nemen we het dagprogramma door. Meditatie rond en bij het Woord, wandelen, ontspannen en creatieve meditatie zijn onderdelen van de dag. Een heerlijke lunch geeft ruimte tot gesprekken met elkaar. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we om 16.30u terug op een waardevolle dag.

De reacties zijn positief en spreken voor zich. De moeite waard om anderen te vertellen. Een reactie;’Dit zou iedereen moeten doen!’

 

Vriend(in) worden?

6 opmerkingen over “Eerste retraite”

 1. Fyne dag gehad. Fyn om er zo even tussenuit te zyn van alle drukte en zorgen in mijn leven.Ook om Gods woord te onderzoeken in de stilte is zeker van belang. Kan terug kijken op een fyne dag met een fyne groep en heerlijke maaltyd. Zeker een aanrader. Bedankt Corrie!

 2. Het was een goed verzorgde dag!! Een dag waarin ik even tot mezelf kon komen, midden in de natuur. De vogels, de zee, en ik… Een dag waarin ik stil mocht zijn voor de Heere. Het was een dag die er toe doet, de komende tijd. Een hart vol met fijne herinneringen.
  Een absolute aanrader, voor iedereen die een moment van ontspanning en stilte wenst!
  Corrie, bedankt!

   1. Een heerlijke dag!! Genietend van de rust, en van de fijne groep. Wat een luxe om ongestoord een uur lang in de Bijbel te mogen graven en overdenken. Om na deze dag weer gevuld met rust en Gods Woord de plaats weer in het gezin in te nemen. Een aanrader voor iedereen!

    1. Bedankt Corinne. Fijn om te horen dat de retraite aan het doel voldoet. Het doel van de retraite is terug naar het Woord. Geleerd worden vanuit het Woord en dan Gods weg te gaan. Persoonlijk en op de plaats waar we een taak hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *