Retraite-dag

Een heerlijke dag in een verstilde omgeving. Deze dag is all-in! Laat u verwennen.

 

Retraite betekent afzonderen. Wat is het een verrijking om in de stilte van de natuur afgezonderd en zonder verstoringen of afleidende werkzaamheden alleen te kunnen zijn! Stilte en rust zijn de juiste elementen voor een niet te vergeten dag.

 

We beginnen met koffie en een overdenking. Dan wandel je mediterend over het overdachte stukje. Na een korte adempauze en ontspanning, gaat u op stap met een gevulde rugzak en een tekstkaart. In de stilte schrijft u gedachten van u af en neemt u een tekst in u op van de kaart. Bij de tekst staan vragen om u de richting te wijzen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de methode volgens ‘Lectio Divina’. Luther zal deze ongetwijfeld ook gebruikt hebben. De lunch wordt verzorgd. ’s Middags denk je na over de dagelijkse zegeningen, de prioriteiten, je eigen weekplanning en het vasthouden van dagelijkse stille tijd. Na een korte koffiepauze mediteert ieder voor zich tijdens een creatief stilte-moment, om de dag te kaderen. Onder het genot van een hapje en een drankje evalueer je de dag en deelt naar behoefte je ervaringen. De dag duurt van 10.00u. tot 16.00u. voor de prijs van €65,00 p.p.

 

Een waardevolle dag. Een dag om even de stilte te ervaren bij het Woord zonder dit te moeten delen met anderen. Een dag om te ontspannen en te ont-moeten (niets-moeten). In een natuurlijke omgeving en op een natuurlijke manier helemaal (met) jezelf zijn.

 

Een retraite is voor iedereen toegankelijk. Er worden geen samensprekingen gehouden. Een retraite is voor jezelf, met het Woord. Zowel mannen als vrouwen, jongeren als ouderen, kunnen aansluiten. De drempel wordt bewust laag gehouden! Schroom niet. Laat u niet tegenhouden of afhouden van het Woord. Je bent altijd WELKOM!

 

Maak gerust een ander blij door zo’n mooie dag kado te geven.

 

Een retraite wordt elke maand op dinsdag of donderdag gegeven. 

 

Onder het kopje ‘uitgenodigd’ staan de data vermeld. Bij ‘contact’ kun je de opgave doen.