Doel

Het doel van hartelijk verbonden is samen bewust te worden welke strijd van verbreken zich afspeelt in ons huwelijk, gezin, kerk en maatschappij. In de tijd voor het einde komt zal de strijd heviger zijn en zullen de geestelijke wapens te meer ter hand genomen moeten worden om staande te blijven. We hebben geen kracht dan alleen in de kracht van de HEERE. Het beest komt meer en meer op tegen de Geest. 

 

Geen therapie! Maar ondersteuning en stimulans voor Bijbels strijden en de daarbij onmisbare stille tijd om voor het eerst en steeds opnieuw Gods onderwijs te ontvangen. Vanuit Gods spreken leren we de Weg die naar de hemel leidt. En (weer) ervaren hoe fijn het is om samen te zijn. 

 

Bid en werkt! Werken aan verbinden is een keuze. Niet kiezen is ook een keuze. Keuzes moeten gemaakt worden om verbreking tegen te gaan. Ik zoek naar mogelijkheden om op een actieve, ontspannen en positieve manier te zoeken naar een diepere verbinding. Als eerste in het huwelijk. Dit is de basis voor elkaar, ons gezin, de kerk en voor de samenleving. Hierbij zijn de ouders de spil. Reden te meer om als vaders, moeders en echtparen tijd te investeren in elkaar.

 

Gods doel en ons doel moeten samen gaan!