Retraite-midweek-Frankrijk

Om een beeld te krijgen wat een retraite inhoudt leest u de retraite-dag en de retraite twee-daagse eerst door. 

 

Bij een midweek is meer rust per onderdeel en is de tijd minder voelbaar aanwezig. We kunnen tijd loslaten en meer in het nu zijn. Geen zorgen voor morgen!

 

Op zeven uur rijden vanuit Bergen op Zoom ligt Le Vignot/Braize. Een mooie omgeving voor een midweek retraite. https://youtu.be/Pu3Z9PpXVY0 

Op maandag starten we het programma om 16.00u. en op vrijdag vertrekken we om 10.00u. We zijn te gast bij Gert-Jan en Elly Paauwe. Zij zullen ons verblijf tot een aangename en omvergetelijke midweek maken. http://www.evenfransleven.nl

 

Deze week is inclusief overnachtingen (opgemaakte bedden), handdoeken, maaltijden, tussendoortjes, materialen en volledig verzorgd programma. Er zijn geen uitjes in het programma opgenomen (geen excursiegeld). In de omgeving zijn georganiseerde activiteiten met het thema ‘Kom tot Rust‘. De Bijbel, natuur, creatief en actief zijn de kernwoorden voor deze midweek. Met uw wensen/mogelijkheden wordt rekening gehouden. Elk dagdeel zal er een nieuwe activiteit aangeboden worden. Past deze niet bij u/jou dan zijn er alternatieven of gebruikt u/jij die tijd naar eigen inzicht. Tot rust komen kan op de bij u/jou passende wijze! Een voorbeeld: we gaan schilderen op canvas met een bij het thema passende opdracht. Dit is niets voor u/jou? Dan zijn er volop andere mogelijkheden: zwemmen, wandelen, aan het meer zitten, in de tuin werken…

 

De week is voor elke leeftijd, geslacht en status. Zowel single als echtparen, jong en oud of personen die een week alleen willen zijn. Welkom!

 

Bij de inschrijving (via het contactformulier) vraag ik u om adres, geslacht, leeftijd en voorkeuren aan te geven. Wilt u ook aangeven met wie u eventueel samen komt?

 

De prijs van de volledig verzorgde midweek is variërend van €295,00 p.p. tot €430,00 p.p. Deze prijs is afhankelijk van de mate van privacy en basic of luxe. Na de inschrijving hebben we contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Na het versturen en overeenkomen aan de hand van de offerte wordt u gevraagd de helft van het reisbedrag over te maken.

 

Bij de prijs zijn bedlinnen, eindschoonmaak, maaltijden, tussendoortjes, programmabegeleiding en materialen inbegrepen.

 

Gratis gebruik van het zwembad behoort tot de extra’s.

 

Na de aanmeldingen krijgt u een deelnemerslijst om zo mogelijk samen te rijden of een busje te huren en de kosten te delen of uw reis te vergemakkelijken door om de beurt te kunnen rijden. De gegevens worden gedeeld na goedkeuring van deelnemers.

 

Wij (Aart en Corrie Kole) zullen deze midweek beiden aanwezig zijn om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen.

 

Voor D.V. 2020 staan de volgende midweken gepland:

  • 25 t/m 29 mei (week tussen Hemelvaart en Pinksteren)
  • 2 t/m 6 november

 

Geef u z.s.m. op want vol=volgeboekt! Er is plaats voor 12 personen.